Dotace na dešťovou vodu jsou možností, jak financovat efektivní systémy

Systém na odvod a uchovávání dešťové vody je opravdu kvalitním a chytrým řešením, jak dlouhodobě řešit nedostatek vody pro různé užitkové účely jako může být splachování toalety nebo dokonce zalévání na pozemku. Jak takový systém vypadá a jak jej financovat vám představíme právě v dnešním článku. 

Dotace na dešťovou vodu pomáhají s financováním systému

Systém jako takový může být opravdu nákladný, vždy pochopitelně záleží na jeho rozsahu a na komponentech, které si můžete přímo u nás na webu vybrat. S celým systémem vám ale může pomoci dotace na dešťovou vodu

Jedná se o speciální dotaci určenou právě pro kupce těchto absorpčních systémů, které mnohdy mohou vyjít velice nákladně. Dotaci pochopitelně můžete podat i sami, ale její součástí je celá řada technických specifikací, nákresů a dalších náležitostí, které jsou pro technologicky nezkušené uživatele těžkým oříškem. I proto vám nabízíme možnost nechat dotaci podat a zpracovat přímo pod naší kontrolou a vedením. Jedná se sice o placenou službu, ale důležité je upozornit, že možná úspora několikanásobně přesahuje investici do zprostředkování dotačního návrhu a mimo jiné je také naše úspěšnost vyšší, než 95 % uznaných dotačních návrhů.

Jak nádrže na dešťovou vodu vypadají?

Nádrže na dešťovou vodu jsou velkým komplexem, který se po složení ukrývá do země. O jejich přítomnosti na povrchu tedy víceméně vůbec nevíte. Srdcem je nádrž, do které vedou přívody s různými filtry na hrubé nečistoty a z nichž pak naopak vedou čerpadla, která umožňují opakované užitkové čerpání vody. Na povrchu jsou jen kanálky absorpčního systému, které pouštějí vodu stejně jako různé jiné kanály přímo do soustavy vyspádovaných trubic a tudy je vedena přímo do již zmíněné nádrže na dešťovou vodu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.