Jaké všechny výhody se pojí se zakoupením nádrží na dešťovou vodu? Prozradíme všechny výhody spolupráce s námi

Investice do nádrží na dešťovou vodu rozhodně není jedna z nejmenších. A s tím pochopitelně pojí otázky toho, zdali se to vůbec vyplatí a zároveň lidé automaticky koukají po každém možném benefitu spojeným s jejich koupí. Při spolupráci s námi vám nabízíme benefitů rovnou několik. Pojďme si je proto prohlédnout jeden po druhým.

Kompletní pomoc při výběru a realizace na klíč
Velice zásadní výhodou je kompletní poradenství. Jakmile nejste zkušení a nevíte přesně co kupovat, mohou vás různé pojmy mást a zároveň můžete mít problém s odhadem velikosti nádrže i celého systému.

Od toho jsme tady ale právě my. Dokážeme vám pomoci s výběrem a mimo toho vám nabídneme i kompletní servis při realizaci systému na klíč. Nemusíte se tak rozhodně bát toho, že by vám některá důležitá součást zcela chyběla, nebo byste měli ke konci realizace nejasnosti v tom, co přesně kupujete.

Dotace na dešťovou vodu vám ušetří spoustu peněz
Při pořizování celého systému má každý zákazník právo požádat o dotaci na dešťovou vodu. Ta může ušetřit opravdu ohromnou spoustu peněz a proto zákazníkům s jejím zpracováním pomáháme. Podání dotace na dešťovou vodu je pochopitelně možné i samostatně. Jenže součástí musí být odborný posudek, nákresy i specifikace, které nezkušený člověk svépomocí nedokáže zkompletovat. Navíc naše úspěšnost při podávání dotačních návrhů je nádherných 95 %!

Výkopové práce a doprava systému
Při konečné fázi, tedy sestavování systému, vám budeme opět k dispozici. Můžeme vám pomoci při výkopových pracích, které jsou pochopitelně spojeny se zapouštěním systému do země. Především ale nabízíme vlastní dopravu pomocí valníku s ramenem, s jehož pomocí se nám podaří celý systém zkompletovat mrknutím oka.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.