Nízké samonosné nádrže na vodu jako ideální řešení pro domy a pozemky

Nádrže na dešťovou vodu jsou jednou z možností, jak ekologicky a zároveň ekonomicky užívat vody z nebe pro celou řadu úkonů v domě či na pozemku. Můžete tak užívat vodu například k pozdějšímu zalévání zahrad, omývání automobilu, nebo dokonce splachování toalety v domácnosti.  

Cena a rozměry takové nádrže ale nejsou nejmenší a tak se vyplatí koukat po ekonomicky výhodném řešení. Jednou z možností takového řešení jsou nízké samonosné nádrže na dešťovou vodu, které vám nabízíme. Přesně na ty se dnes podíváme a povíme si jejich největší výhody. 

Jednoduchá a levná montáž je hlavní předností

Kompletní systémy jsou poměrně dost rozsáhlé a proto jsou u vás na pozemku uchovávány v podzemí. Jediné co vy můžete na povrchu vnímat, jsou jenom přístupové kanály ve svrchní části nádrže na dešťovou vodu.  

Vyhloubení děr může být pořádná fuška, ale pokud si na to nevěříte z vlastních zdrojů a sil, lze využít také služby na klíč při kterých vám výkopové práce zařídíme kompletně sami. Hlavní úspora, kterou samonosné nádrže nabízejí přichází až v tento moment. Běžně je potřeba vybetonovat či jakkoliv zpevnit dno připravených kanálů. To u samonosných nádrží nemusíte řešit, protože stačí jen vysypání jemným štěrkem. Vše je pak připraveno pro instalaci. 

Doživotní záruka na kvalitní systémy

U systémů poté platí doživotní záruka na většinu komponentů. Pochopitelně je běžné, že se některé součásti systému na povrchu časem opotřebují. Systém je ale vyráběn tak, aby nádrž na dešťovou vodu zůstala celé desítky let v zemi. A to kompletně bez jakéhokoliv nutného servisu nebo potřeby oprav a renovací. Nádrže na dešťovou vodu vás zkrátka svojí kvalitou a upotřebením rozhodně nemají šanci jakkoliv zklamat! Nebojte a zkuste je proto sami.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.