Prodáváme ty nejspolehlivější nádrže na dešťovou vodu

Absorpční systémy jsou dalším ze způsobů, jak se přiblížit „zelenému způsobu života“, kdy je široká veřejnost schopná recyklovat přírodní zdroje. Dešťová voda, která za jiných okolností odtéká z našich zahrad a pozemků je díky nádržím na dešťovou vodu konečně použitelná pro domácí užití. Jaké výhody můžete čekat od systému nádrží na dešťovou vodu, které nabízíme?

Dokonalá odolnost a vysoká kvalita

Všechny komponenty od posledního detailu po hlavní nádrž jsou vyráběny pomocí speciálních metod v Německu. Černý plast, který se na nádrže používá, se vyznačuje vysokou chemickou stálostí a fyzickou odolností. Veškeré komponenty jsou navíc vyráběny z jediného kusu materiálu, díky čemuž na celém systému nenajdete zranitelné sváry.

Dotace na dešťovou vodu vám pomohou s financováním

Vedle dodání celého systému vám můžeme pomoci i s jeho financováním. Nádrže na dešťovou vodu totiž občas nepatří mezi nejlevnější sortiment a přesně proto vznikla i takzvaná dotace na dešťovou vodu, díky níž můžete pokrýt podstatnou část nákladů. 

Pro lidi, kteří nejsou technicky zdatní a neumí pracovat s nákresy je ale podání dotace složité. S tím vám velice rádi pomůžeme a postaráme se tak o to, aby se k vám dotace nevracela zpátky jako zamítnutá kvůli chybám ve formulaci či technických náležitostech. Úspěšnost podaných dotací máme na příjemných 95 %.

Jednoduchá instalace, se kterou pomůžeme

S instalací samotného systému pochopitelně pomáháme také. Bagrovací práce na vytěžení zeminy běžně zařizuje klient, ale vše ostatní pak zůstává na nás. Celý systém vám tedy přivezeme a pomocí kamionu s mechanickým ramenem ho umístíme přímo do místa činnosti, kompletně propojíme a v moment kdy odcházíme máte na vašem pozemku zahrnutý a kompletně připravený systém pro absorpci dešťové vody.

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.