Zařídíme, navrhneme, přivezeme i složíme. Naše nádrže na dešťovou vodu nejsou jen o prodeji

Nádrže na dešťovou vodu jsou podzemními mechanismy, které pracují na bázi stékání vody gravitací z povrchu přes sadu filtrů až do nádrže. Zde poté voda čeká na své pozdější využití a je zpátky čerpána pomocí přetlakových čerpadel. Ale i když se naše společnost zabývá především prodejem nádrží, tak počítejte s podporou i v ostatních důležitých ohledech.

S přípravou nádrží vám dokážeme pomoci

Pochopitelně záleží na tom, jak velké nádrže jsou. Na výběr je totiž opravdu neskromné množství různých modelů a rozsahů celého systému. Některé je proto potřeba zasadit do výrazně většího prostoru a jsou proto ideální pomocí výkopové práce za asistence bagru. Pomůžeme vám tedy s přípravou kanálů pro celý rozvod a pochopitelně i s úpravou jejich dna vysypáním štěrku.

Dotace na dešťovou vodu vám mohou ušetřit peníze

Jednou z věcí, kterou můžeme svoje zákazníky podpořit, je i asistence při zařizování dotace na dešťovou vodu. Především rozsáhlejší systémy v rámci odvodňování mohou stát větší sumu peněz a pomoc v podobě vybudování profesionálního dotačního návrhu se zajisté hodí. Naše společnost vám může s tímto problémem pomoci. Pochopitelně můžete návrh podávat také samostatně, ale s naší pomocí mají zákazníci úspěšnost přesahující 95 % schválených návrhů.

Navrhneme, přivezeme i sestavíme

Při objednávání pochopitelně můžete využít naší asistence a my vám tak navrhneme konkrétní řešení, které by mohlo být pro vaše potřeby a možnosti tím pravým. Nabídneme konkrétní sestavy a dopředu budete znát veškeré požadavky a náklady spojené se systémem.

Tím ale naše práce nekončí. Velký systém vám pochopitelně dovezeme až k vám na pozemek, sestavíme jej za pomoci mechanického jeřábu a před vámi jej i otestujeme, zdali vše funguje přesně podle představ.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.