Chcete pořídit vlastní nádrže na dešťovou vodu? Poradíme vám, jak nákup probíhá

Pořizování nádrže na dešťovou vodu se může někomu zdát příliš drahé nebo obtížné a proto to spoustu lidí odradí. Možná je to ale proto, že netuší kolik asistence může naše společnost při zakoupení a instalaci nádrží poskytnout a zároveň neví, že existuje vládní program Dešťovka, který umožňuje čerpat dotace na dešťovou vodu. O tom všem si popovídáme v rámci dnešního článku.

Bojíte se nákladů? Dotace na dešťovou vodu vám s nimi pomůže

Náklady jsou pochopitelně jednou z těch věcí, které začnete při pořizování nádrže na dešťovou vodu řešit jako první. Náklady na větší nádrže a složitější systémy mohou být totiž občas i dost velké. Dotace na dešťovou vodu vznikly proto, aby mohlo větší procento obyvatel dosáhnout na možnost získání nádrží na dešťovou vodu v době, kdy se tak obtížně shání. Naše společnost je schopna dotaci vyřídit za vás se všemi náležitostmi. Naše úspěšnost při podání dotací přesahuje pětadevadesát procent.

Pomoc s dopravou, návrhem i výkopovými pracemi

Nádrže jsou poměrně rozsáhlé a těžké, takže pro klasické klienty bez speciálního vybavení představují i logistický problém. Ten se ale dá vyřešit naší asistencí. Nádrže na dešťovou vodu totiž můžeme v naprosté pohodě dovést až přímo k vám na pozemek.

Součástí našich služeb je i práci na místě. Pomocí ramene a další techniky spustíme nádrže do připravených výkopů, kompletně složíme a zkontrolujeme, že se vše může v pořádku přikrýt. Pokud je potřeba pomoci, tak pro nás není žádný problém nabídnout pomocnou ruku také v rámci budování výkopů pro nádrže jako takové. Většina našich služeb je podána tak, že je financovanou součástí ceny nádrží a může je tudíž pokrýt dotace. Samotná dotace v případě neúspěchů neznamená závazek koupě a zároveň za neúspěšné zprostředkování nic nenárokujeme.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.