Důležité technické parametry nádrží na dešťovou vodu, které stojí za jejich vysokou kvalitou

Každý výrobce a distributor produktů se vždy snaží dát svým klientům maximální jistotu a pohodlí, kterou se nebojí zastřešit v případě opravdu kvalitních výrobků až doživotně. To je také příklad nádrží na dešťovou vodu, které prodáváme na našem internetovém portále. Jedná se o prvotřídní výrobu původem z Německa, která díky mnoha důležitým technologickým aspektům, konkuruje všem ve své kategorii kvalitním výkonem. Doživotní záruka na nádrže a mnohé součásti systému je tak naprostá samozřejmost.

Technologie kroužení nezanechává jedinou slabinu

Vysvětlovat technologii kroužení jako takovou do detailu, by určitě byla spíš kapitola na několik dalších článků. Její nejdůležitější důsledek pro naše produkty ale lze shrnout do několika řádků. Při technologii kroužení se pomocí odstředivé síly a dalších činitelů roztahuje výrobek do formy. 

Rozdíl oproti ostatním technologiím ale spočívá v tom, že se při kroužení celý výrobek zpracovává z jediného kusu hmoty. Díky tomu na něm nejsou sváry, což jsou potencionálně slabá místa a celková výdrž nádrže na dešťovou vodu je tak až několikanásobně větší.

Kvalitní polyethylen odolá vnějším vlivům

Polyethylen je na jednu stranu odsuzován za svojí neskutečnou výdrž, ale zároveň je to on, co propůjčuje takové vlastnosti celé řadě výrobků jako jsou i nádrže na dešťovou vodu. Polyethylen je vysoce chemicky odolný a v zemině se rozkládá několik stovek let. Díky tomu nádrže na dešťovou vodu můžeme bez starostí a speciálních úprav umístit do podzemí a nemusíme se bát toho, že by časem vnější vlivy dokázaly nádrže porušit.

Mimo toho je polyethylen velice pružnou látkou a při správném procentu příměsí dokáže svojí pružností leckoho překvapit. Nemusíte se tak bát ani prasknutí kvůli věcem jako je sesedající půda, seismická aktivita nebo větší zatížení z povrchu.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.