Realizace nádrží na dešťovou vodu přesně podle přání klienta

Nádrže na dešťovou vodu jsou ideálním způsobem jak na svém pozemku schraňovat k opětovnému použití větší množství dešťové vody. Dlouhé roky se už totiž potýká Česko s poměrně chudými zimami a naopak opravdu horkými léty.

Konstrukce nádrží a také jejich cena ale dokáže spoustu lidí odradit od jejího pořízení. Naše společnost vám ale dokáže pomoci opravdu se vším, s čím se můžete během přípravy a koupení celého systému potkat. Příprava systémů na klíč je totiž tím nejlepším, co vám dokážeme nabídnout!

Kompletní návrh a dodání systému podle vašich potřeb

Návrh systému může být pro lidi, kteří se nepohybují v technologickém odvětví složitý. Přesně proto jsme tu my a naše asistence při zakupování systému. Vše je velice jednoduché. Prohlédneme si váš pozemek, poslechneme si vaše nároky a také možnosti, do kterých se potřebujete vejít.

Na základě toho vám nabídneme minimálně jednu kalkulaci ceny a kompletní realizace systému. K systému obdržíte podrobnou dokumentaci ať víte jaké vlastnosti a objem nádrže na dešťovou vodu v nabídce budou mít. O dodání systému se poté v rámci ceny dokážeme postarat naprosto samostatně.

Instalace a výkopové práce také zařídíme

Samotné kompletování nádrže na dešťovou vodu může být komplikované. Vše záleží na velikosti nádrže jako takové a také systému, který se na ni připojuje. Výkopové práce, které jsou třeba před umístěním nádrže můžete zařídit sami a v případě potřeby vám pomůžeme s naší technikou. Betonování dna není potřeba, protože jsou nádrže samonosné na jemném štěrku.

O instalaci se potom postarají naši specialisté. Pomocí jeřábu nádrže na dešťovou vodu a komponenty umístíme do připravených pozic a na místě otestujeme. V moment, kdy se nádrže zakryjí zeminou, pak můžete rovnou začít s jejich užíváním.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.