Jak naše společnost pomáhá s realizací nádrží na dešťovou vodu koncovým klientům?

Nádrže na dešťovou vodu jsou velice specifickým sortimentem a především se nejedná o vůbec levnou investici. Naše společnost si plnohodnotně uvědomuje, že jakákoliv investice do našich produktů s sebou nese dávku důvěry nejen k produktu jako takovému, ale také k našim službám. 

Pochopitelně tak nabízíme svým klientům celou řadu možností, jak můžete pomoci s finální realizací nádrží na dešťovou vodu přímo u vás na pozemku. Všechny vám s radostí představíme.

Kompletní konzultace při výběru

Pro laika může být poměrně složité odhadnout, jak velkou nádrž by potřeboval na pozemek a jaký tvar popřípadě zvolit pro ideální instalaci. V rámci našich služeb nabízíme ještě před prodejem kompletní poradenství. Pokud se nedomluvíme, nic pochopitelně neúčtujeme a pro naše klienty je poradenství zcela zadarmo. Již na výběr tak rozhodně nejste sami.

Veškeré přípravné výkopové práce

Mnohem složitější je ale až poslední část, a to samotná realizace zakázky. Pro naše klienty nabízíme možnost využití našich vlastních výkopových služeb. Díky tomu vám můžete připravit celý systém zákopů, do který se nádrže na dešťovou vodu následně umístí. Postaráme se také o dovezení dostatku štěrku a vysypání dna, pro kvalitní umístění nádrží.

Kompletní dovezení a složení přímo na místě

Samotné nádrže mnohdy jsou rozsáhlými systémy, který je především těžký a obtížný na manipulaci. O realizaci se tak může postarat přímo naše vlastní doprava, která vám přiveze celý systém a za pomoci ramene vám dokáže rovnou složit systém do připravených zákopů.

Všemu přitom asistují naši zkušení technici, kteří dokáží v rámci desítek minut systém dokonale propojit a otestovat jeho funkčnost přímo na místě. O nejlehčí úkon v podobě zahrnutí zeminou se pak pochopitelně můžete postarat sami, nebo opět využít našich služeb.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.