Tři důvody, proč věřit moderním retenčním nádržím na dešťovou vodu

Určitě se můžete jako potencionální klienti ptát, jestli opravdu nádrže na dešťovou vodu stojí za tu cenu, kterou stojí. Mimo toho, že je možné na ně čerpat opravdu vydatné dotace, můžete ale přičíst do seznamu výhod také fakt, že jsou nádrže na dešťovou vodu kompletně realizované jako dokonalý systém, určený k dlouhodobému používání. Dneska vám přinášíme tři základní důvody, které můžete v rámci nádrží dešťovou vodu používat.

Nádrže z dokonale odolného materiálu

Jedna z největších výhod, kterou vám naše retenční nádrže nabízejí, je použití opravdu excelentního materiálu. Jedná se o kvalitní polyethylen, což je jeden z moderních plastů, které se vyjímají především vysokou chemickou odolností. Přírodní rozklad se u nich koná v řádu stovek let, takže používání v řádu desítek let nemůže, jakkoliv poznamenat kvalitu nádrží jako takových.

Neznají žádné slabé oblasti

Slabá místa na naprosté většině výrobků znamenají automaticky spoje. Jenže retenční nádrže jsou vyráběny pomocí takzvaného principu kroužení. Jedná se o druh výroby, u kterého se formuje výrobek do formy pomocí odstředivé síly a gravitace. V konečném důsledku je základní výhody v tom, že je výrobek bez jakéhokoliv sváru. Nemá tak slabá místa v konstrukci.

Jednoduchá instalace nádrží 

Nádrže jsou samonosné, což automaticky znamená, že nemusí v žádném případě docházet ke specifické úpravě podkladu. Zcela naopak jsou všechny nádrže ukládány do výkopů, kterým dokonale stačí jenom vysypání dna jemným štěrkem.

Toto usazení ale nepřináší výhody jenom v tom ohledu, že máte mnohem pohodlnější práci s nádržemi jako takovými. Jednou z těch nejdůležitějších věcí je především fakt, že nádrže v žádném případě nepřijde okamžik, kdy by se komponenty nádrže kvůli seismickým nebo povrchovým vlivům mohly rozpojit. Jsou tak proto v dokonalém bezpečí.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.