Za jakých podmínek můžete získat dotaci na pořízení retenčních nádrží?

Dotace na dešťovou vodu je jednou z možností, jak můžete jednoduše financovat pořízení tohoto systému, a ušetřit tak opravdu velké množství financí víceméně opravdu „za nic“. U toho ale můžete počítat s tím, že na dotaci nedokáže bohužel dosáhnout každý.

V naprosté většině případů je problém pouze v tom, že není dotace podaná ve správném znění. Tomu se ale můžete vyhnout v případě, kdy podání dotace na dešťovou vodu necháte na nás, jakožto na profesionální společnosti. A přesně o tomto tématu se dneska budeme bavit v hlavní řadě. 

Neplaťte za žádnou neúspěšnou dotaci

V rámci podávání dotace vám naše společnost rozhodně nabízí velké výhody. Tou největší je ten fakt, že u nás v žádném případě nebudete platit za neúspěšnou dotaci. Dotace, kterou budeme podávat se bude pochopitelně vztahovat na nákup z našeho sortimentu. 

Pokud bude úspěšná, tak se účtuje poplatek za její zpracování a vše pokračuje dál jako klasická objednávka s tím, že bude částečně financována třetí stranou. Zcela naopak ale může vzniknout vzácný případ, kdy se nepodaří dotaci vyřídit. V takovém případě je vše zcela jinak. Neplatíte ani korunu, a pochopitelně se s vámi bude řešit i to, zdali za těchto podmínek chcete objednávku udělat.

Vysoká úspěšnost a spolehlivost

To, abyste byli při podání dotace úspěšní, je pochopitelně i naše velká starost. Z tohoto důvodu můžete počítat s tím, že se naše společnost vždy vynasnaží dotace na dešťovou vodu realizovat s maximální úspěšností. Naše úspěšnost mimo jiné dokonce dosahuje výborných šestadevadesáti procent. Nemusíte tak řešit žádné problémy, a vše dokážeme jednoduše vyřešit za vás. Celý systém nejdříve navrhneme, podáme na něj dotační návrh a poté jej dokonce i kompletně doručíme, složíme a otestujeme.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.