U nás nádrže nejen, že koupíte. Nabízíme také kompletní podpůrný servis

Naše společnost se už dlouhou dobu zabývá především prodejem nádrží na dešťovou vodu. Ani zdaleka se ale nejedná o jedinou aktivitu, kterou v tomto oboru děláme. Vzhledem k tomu, jak obtížná a komplikovaná může být instalace nádrží, poskytujeme také podpůrné služby, k jejich instalaci a údržbě.

Dotace na dešťovou vodu pomůže s financováním

Jednou z nejvíce používaných služeb, je konkrétně dotace na dešťovou vodu. Tyto dotace na dešťovou vodu jsou specifické tím, že jsou určeny vyloženě pro ty, kteří chtějí pořídit nový systém pro uchovávání dešťové vody.

Projekt dešťovky spustilo ministerstvo pro místní rozvoj, ale získáte dotace není úplně jednoduché. vzhledem k potřebě technické dokumentace a dalších zdrojů, je ideální pomoc profesionálů. Naši pracovníci jsou tak zvyklí dotace na dešťovou vodu zprostředkovávat. Za poplatek získáte možnost kompletního vyřízení s více než pětadevadesáti procentní úspěšností. A pokud bude dotace neúspěšná, neplatíte ani korunu.

Pomůžeme s výkopovými pracemi

Jednou z věcí, které jsou potřeba pro usazení nádrže, jsou výkopové práce. Výhodou nádrží je, že jsou samonosné. To znamená, že není potřeba žádného speciálního uzpůsobení podkladu nádrží, aby bylo možné je usadit a užívat. Stačí jenom vyhloubené díry vysypat pomocí jemného štěrku. Problematické je ale samotné vykopání kanálů a prostor. S tím vám můžeme pomoci, protože zprostředkováváme kompletní výkopové práce.

Doprava a složení celého systému

Objednáním systému nic nekončí. Celý systém vám můžeme za pomoci profesionální techniky a také zkušených odborníků dopravit k okamžitému použití. O složení systému se stará tým s jeřábovým ramenem, díky kterému se povede rychle a efektivně umístit systém do výkopů. Následuje jeho kompletní složení a otestování, než dojde k jeho spuštění.




Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.