Vše, co potřebujete vědět o dotaci na dešťovou vodu

Na našem internetovém obchodě si můžete všimnout, že jsou nádrže na dešťovou vodu extrémně variabilní záležitostí. Můžete si vybírat z ohromného množství nádrží, které jsou rozdílné svojí orientací i velikostí a obsahem. K tomu můžete systém zásadně rozšířit tím, že do něj zakomponujete více vstupů a dalších podobných záležitostí.

Ve finále se tak může dostat cena celého systému na dost nepříjemné hodnoty. Naštěstí je tady ale jedna možnost, která dokáže ušetřit ohromné množství peněz. Tou možností je dotace na dešťovou vodu, kterou klientům pomáháme zařídit. A níže získáte veškeré informace, které budete potřebovat.

Kdo si může o dotaci zažádat?

Dotace je poskytována víceméně všem subjektům, které si o ní požádají. Mohou tak o ní požádat společnosti i soukromé osoby na svoje domácí pozemky. Velice často se ale může stávat, že rozsah a výkon systému při financování bude muset splňovat očekávané potřeby, které by mohly mít osoby a firmy rozhodně dost odlišné.

Kdo vůbec poskytuje dotaci?

Dotace rozhodně nejde z naší kapsy, nejsme její poskytovatelé, ale jsme zprostředkovatelé v jejím poskytnutí. Samotná dotace je jedním z mnoha programů ministerstva pro místní rozvoj. Najít jí můžeme standardně také pod pojmem „Projekt Dešťovka“, který ji značí.

Jaká je úspěšnost podání dotace?

Tady je rozhodně velký rozdíl mezi tím, když si necháte pomoci od profesionálů, nebo když podáváte dotaci samostatně. Je totiž důležité připravit klienty na to, že v rámci dotace není vzácností, že je potřeba dodat opravdu kvalitní technologické nákresy a plány. Ty si tak nemusí být schopný udělat lajk vlastní dopomocí. Naše společnost disponuje úspěšností podání před sedmadevadesát procent, což znamená že přibližně jen tři dotace ze sta podaných nejsou úspěšné.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.