Využijte možnosti financování u nás zakoupených nádrží na dešťovou vodu

Nádrže na dešťovou vodu jsou opravdu velice důmyslnou, a především dobře funkční metodou, jak uchovávat dešťovou vodu pro pozdější užití. Není se tak čemu divit, když zmíníme, jak moc oblíbené vlastně jsou. jenže spoustu lidí může odradit jediný aspekt, který je na této technologii opravdu problematický. 

Tím aspektem je zcela pochopitelně cena, která se u složitějších systémů a velkých nádrží pohybuje v desítkách a stovkách tisíc korun. Jenže mimo faktu, že vám bude systém spolehlivě sloužit na doživotí, je tady i možnost financování, které vám podstatnou část nákladů odtrhne.

Kdo poskytuje dotace na dešťovou vodu?

Konkrétně dotace na dešťovou vodu neposkytuje naše společnost, ani žádná jiná ze společností, které prodávají komponenty a nádrže na dešťovou vodu. Autorem této dotace je ministerstvo pro místní rozvoj, které má na starosti právě oblastně poskytované dotace.

Spadá pod něj celá řada specifických dotací, které mohou majitelům nemovitostí pomoci s jejich modernizací a zlepšováním prostředí směrem ke kvalitní zelené energii. Příkladem je například kotlíková dotace a právě i dotace na dešťovou vodu, která má pracovní název dotace dešťovka.

Všechno dokážeme zařídit za vás!

Dotace je velice výhodná především proto, že si o ni mohou zažádat jak fyzické, tak i právní osoby. Díky tomu tak mohou využívat možnosti financování jak firmy, tak i lidi na soukromých pozemcích. Možnost podat dotační návrh máte pochopitelně sami, ale součástí je mnoho složitostí, mezi které se řadí také dostatečná pracovní dokumentace. Pro podobné případy je opravdu dobrou možností využít pomoci profesionálů, kterou vám nabízíme právě my. Naše úspěšnost podání se blíží ke sto procentům a pokud se nepodaří dotaci získat, tak za službu neplatíte ani halíř.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.