Využijte vysoké flexibility nádrží na dešťovou vodu!

Nádrže na dešťovou vodu mají opravdu velké množství zásadních výhod. Přitom se často nemluví o jedné z těch, které naši zákazníci dokáží ocenit ze všeho nejvíc. Bavíme se konkrétně o flexibilitě, která je jednou ze zásadních vlastností nádrží.

Systémy totiž lze v mnoha ohledech vybírat a kompletovat podle toho, abychom je mohli připravit pro využití v konkrétní situaci nebo pro konkrétní pozemek. 

Možnost rozšíření pole potřeb

Samotné nádrže jsou doslova srdcem celého systému. Kolem něj ale můžete postavit velice rozličné množství odlišných systémů, které tak mohou plnit odlišnou funkci anebo být mnohem efektivnější. Typickým příkladem z praxe může být hlavně svádění většího množství vody z více míst. 

Díky tomu tak můžete používat stejnou nádrž, ale s tím, že můžete její využití zásadně ovlivňovat tak, aby dokázala pracovat na větším pozemku, nebo mohla řešit i problémy jako je odvod vody z drenáže.

Volba celé řady kvalitních nádrží

Samotné nádrže ale také můžete vybírat podle celé řady vlastností. Mezi nimi se přitom nebavíme jenom o technologických specializacích typu počtu vstupů, celkového objemu či něčeho podobného. Zásadním dělením už mohou být také vertikální a horizontální varianty. Mezi nejzajímavější vertikální se počítá například řada Atlantis, zatím co mezi horizontálními do elity rozhodně patří akumulační plastové nádrže na dešťovou vodu Clearo.

Jednoduchost instalace v různém prostředí

Samotná instalace nádrží na dešťovou vodu je vlastně ta nejobtížnější část celého procesu. Zásadní výhodou našeho sortimentu je ale dostatek samonosných nádrží. Ty jsou specifické tím, že nepotřebují žádnou specifickou úpravu podloží. Jednoduše tak stačí vyhloubené díry vysypat jemným štěrkem a díky tomu tak i druh podloží nemusí být problémem. 



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.